Basis behandeling

Wat zit er inbegrepen?

U kunt het volgende verwachten bij een basisbehandeling:

  • Een intake bij het eerste bezoek.
  • Een schoen/voetcontrole.
  • Het knippen en polijsten van de nagels.
  • Het verwijderen van eelt en likdoorns.
  • Behandeling van ingegroeide nagels.
  • Na iedere behandeling een massage van de voeten.

Daarnaast zijn er nog vele andere handelingen die binnen de basisbehandeling vallen.

Mocht u vragen hebben over de informatie op deze pagina, neem gerust contact op. Ik help u graag verder.

Overige behandelingen

Naast de basisbehandeling is er keuze uit verschillende andere behandelingen:

Hier geef ik uitleg over een aantal behandelingen die u in de salon kan laten doen. Deze behandelingen kunnen in combinatie met een basisbehandeling of apart.

Basis voetbehandeling risicovoet

Onder de risicovoeten behoren de diabetische, reumatische, spastische, oudere en verwaarloosde voeten. De behandeling gaat hierbij extra om de preventie van wondjes of voetulcera. Ook is een vergoeding bij mijn salon mogelijk

Pedicure aan huis

Als u lichamelijk niet in staat bent om naar de salon te komen, kom ik toch gewoon naar u toe? Ik verzorg dan uw voeten zonder dat u de deur uit hoeft.

Nagelbeugeltechnieken

Als de reguliere behandeling van een ingroeiende nagel niet helpt, is het mogelijk om een nagelbeugel te plaatsen. Dit is een oplossing voor de langere termijn. De beugel houdt de nagel iets onder spanning waardoor deze niet in de huid zit.

Siliconen- en prothesetechnieken

Heeft u elke keer weer last van datzelfde pijnlijke plekje tijdens het lopen? Een orthese is een permanente oplossing voor het drukvrij leggen van een likdoorn of pijnlijke plek aan de voet. De orthese word voor u op maat gemaakt.

Nagelreparatie met acryl of gel

Als u zich schaamt voor uw nagels, dan is dit de uitkomst. Met acryl of gel kan ik bijvoorbeeld een hoekje in uw nagel zetten, wanneer deze afgebroken is, met als doel deze te reguleren in een normale uitgroei. Dit is een goed middel om het aanzien van uw nagels te verfraaien.

Antidruktechnieken

Wanneer het nodig is om een drukplek tijdelijk te verminderen, kan er door het aanleggen van diverse diktes vilt, een tijdelijke verlichting van een drukplek worden vervaardigd. Dit wordt meestal toegepast tijdens de basisbehandeling.

Schoenen Drogen en Steriliseren

Vanaf heden is er de mogelijkheid om schoenen te laten drogen en/of steriliseren bij Medisch Pedicuresalon Hetty. Dit is onder andere geschikt voor (sport)schoenen met een luchtje en vochtige schoenen. U kunt de schoenen afgeven en later weer ophalen of klaar terwijl u wacht.